mogyorOH

"Nincs nála nagyobb jó, mert ez a kincs. Úgy hívják: élet. Értelme nincs." Kosztolányi Dezső

Naptár

június 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Szerelmes vagyok a péntek estébe! Szóval buli volt a moziban pénteken. kisebb csúszással megérkeztünk mi is. az eredeti terv az volt h alkoholtól mentesen, de legalábbis minimális alkoholizálással fogom átvészelni a zsófia névnapot. ez asszem az első sör után megbukott, m nem tudom megmondani h mennyi követte még, meg persze a kaktuszok. pánikhangulatékról lemaradtam – sajnos. kiváncsi lettem volna h mienek zeneileg. na majd legközelebb. m rem lesz legközelebb.

a roadstone-knak talán a közepére értünk oda. nem volt rossz, de annyira jó sem – szerény vélemény. na nem vagyok zenekritikus, meg különben is. vagy jót vagy semmit. asszem őket itt le is zárom

detoxikáló! hm kellemesen csalódtam a fiatalokban. nem tudom most sokkal jobbak voltak, mint februárban. volt szerencsém összehaverkodni velük.  nagyon édesek – kivétel nélkül. IMÁDLAK TITEKET!!! :]

a sort a pez-es fiúk zárták. tomboltunk egyet, de igazán semmi.

nagyon jó kis buli volt az egészet nézve. volt minden. csók, tánc, mellfotózás, flört – az nagyon sok. after buli – m az kihagyhatatlan, gitározás, éneklés, ismerkedés, barátszerzés, dobolás, veszekedés, békülés, lerészegedés, majd kijózanodás, ottalvás, nemotthonalvás, soksokcigiésalkohol, darts, zene, grétánakszerelmetvallás, szerelembeesés (na ez részemről nagyon sok volt :] ), vigasztalás, m a pasik hülyék a lányok meg még inkább m sírnak miattuk (bocsi).

röviden tömören ennyi a péntek este.

 

a szombati napom kávéval telt. nagyon sok kávéval. este meg irány tata, m jelenésünk volt. gréta tesója hazajött és szeretett volna megismerni minket. az érzés kölcsönös volt, csak mivel az előző este túl jól sikerült, nem igazán tudtuk hozni szokásos formánkat. már maga a látvány vicces volt. általában ha megyünk zsóval buliba. ő az aki farmer póló, stb. nem viszi túlzásba a dolgokat. csinos, oan kis egyszerűen J én meg kicsípem magam – döntő többségben. most elég sittes voltam. kivette minden energiámat a péntek este. sajnálom h nem tudtam hozni megszokott „viki formát” (most eszembe jutott a név+ság képző :]) majd legközelebb.

hazafelé zsó megmutatta hol lakik károlyunk. tudtam h mit kellene éreznem, de nem ment. fura volt. nem érdekel már. pontosabban kitisztult a fejem. ez a péntek hatása. nem tudom mi történ akkor, de vmi biztos. túl vagyok ezen az egész lelki válság dolgon. egyik pillanatról a másikra lenyugodtam és talán felnőttem (?). nincsenek rajongások, nincs ellenállhatatlan vágy az alkohol iránt + baszunk be belső kényszerítés. semmi. minden szép és egyszerű. IMÁDOM!

 

vasárnap… búcsú volt a „faluban”. egy vattacukor erejéig tettünk egy látogatást. nem volt nagy szám. azt tételeztem, mert ugye vizsgaidőszak (most is tanulnom kellene, de addig úgy se megy, amíg nem írom meg a hétvégét). azt este kocsma. nem ittam, meg nem is kívántam. vicces. egy pillanatra megfordult a fejembe, de mire a pulthoz értem addigra nem kellett. még egy pohárral sem csúszott volna le. kac-kac. a kocsmából úgy b*sztak ki minket. fáradságra + reggeli korán kelésre hivatkozva. séta haza balázzsal. a hazuk előtt közölte velem, h a múltkori után. (röviden: ittam, flörtöltem, játszottam ezzel jött a megaláztam, és nem emléxem. fogalmam sincs h mit mondtam vagy tettem (bár rem semmit) – de ez maradjon városi legenda :]) tök távolságtartó lett a srác. bizti nagy a bűnöm. az igazat megvalva nem nagyon hat meg. itt asszem le is zásom ezt a témát. nem fogja elb*szni a kedvem.

 

azt mondtam már, h SZERELMETESENSZERELMES vagyok az ÉLETBE! CuPpPpPpPpP

 

(ui: zsó nézd meg iwiwed!)

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mogyoroh.blog.hu/api/trackback/id/tr941128525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bendegúúúz 2009.05.22. 12:46:54

Na végre! :) Amúgy szerintem is jó volt a péntek!
Írj gyakrabban blogot rozi, mert nincs mit olvasgatnom.
Ha te reklamáltál én is megtehetem. :P
süti beállítások módosítása