mogyorOH

"Nincs nála nagyobb jó, mert ez a kincs. Úgy hívják: élet. Értelme nincs." Kosztolányi Dezső

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Péntek

Tatán voltunk. Fenyő Miki koncert fél8kor, majd fél1kor Tatu18. Gréta korán feladta, maradtunk ketten. nehezen indult be, de nagyon jó kis buli kerekedett a végére. terv nem lett teljesítve. t18-as fiúk nagyon ügyik voltak. gratula nekik, m amit művelnek az nagyon jó és csak így tovább. a pasi témát nem fogom fel kudarcként. majd jön vki. megpróba leszokni az álmodozós szokásomról.

 

Szombat

Cefet. érdekes nem is a sör mennyisége volt, ami nagyon fogyott, hanem a rövidé. embertelen mennyiségben. nagyon köszönöm mindenkinek, aki eljött. annyira nem rúgtam be. mára inkább a kialvatlanság és fáradság jellemző és nem a másnap. részletekbe nem mennék bele. nincs hozzá lelki erőm. de elgondolkodtam azon, hogy vajon majd a 30. és 40 sznapomat is ien büszkén fogom ünnepelni. jah meg nem jöttek a tatus fiúk, pedig ez terv volt. na majd legközelebb talán. hhe

jah és eljött lacika. elcsattant pár csók, de semmi több. sajna, nem sajna nem tudom. ahogy azt sem h mi vonz benne. maradjon rejtély. hisz nekünk múltunk van. jajh

 

Vasárnap, azaz ma

Gyúrok a Volt-ra. hatalmas ruhakupac gyűlt össze a szobám egyik sarkában. este 7kor jut eszembe szétválogatni őket. nem is én lennék. de muszáj, m voltra kell a tiszta ruha, meg ugye bár nem holnap meg kedden akarok pakolgatni, meg összeszedni h vajon mi kell. ma letudom és hétfő pihi – álmodik a nyomor.

 

na asszem ez nagyon gyors gépelés lett. írhattam volna vázlatosan is. hhe

 

mára ennyi kedves naplóm. cupPp

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mogyoroh.blog.hu/api/trackback/id/tr551213968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása