mogyorOH

"Nincs nála nagyobb jó, mert ez a kincs. Úgy hívják: élet. Értelme nincs." Kosztolányi Dezső

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Egy kicsit úgy döntöttem, h a magyar nagydíjat összefoglalom, saját magam számára.

Szerettem volna ott lenni, de sajnos nem úgy alakult. Jövőre ez a fő cél, függetlenül attól, h Kimi versenyzik még, avagy nem.

Izgatottan vártam mien események, interjúk, beszámolók – esetlegesen saját élmények a fórumozóknál - kerülnek ki a Ringgel kapcsolatban. Nagyon lassan indult be.

Szombati időmérőt véleményem szerint minden f1 rajongó megfagyva nézte a Q2-től. Nem volt lényeg ki a kedvence, vagy kit utál / nem szeret. Massa bevágódott a gumifalba. Senki nem értette. Fejleményeket sokáig nem is lehetett tudni. Majd estére beindult a gépezett és hatalmas hírdömping indult meg. Voltak egymásnak ellentmondóak is, de a lényeget össze lehetett tenni. Már nem volt lényeg, hogy kiindul az első helyről, mien lesz az idő, lényegében teljesen jelentéktelenné vált, hogy verseny hétvége van. Nem sok versenybaleset láttam a 6-7 év alatt, de az első háromban benne van. Emléxem Kubica balesetére. Látványra véleményem szerint szörnyűbb volt mint a mostani. És ott van Ralfi-é is. Mind 3 versenybaleset egyformán durva, vmeik ezért, vmeik azért. Sok minden köszönthető az ezek után hozott vagy megújított szabályoknak. Felesleges azzal foglalkozni, hogy mi lett volna ha! A lényeg, hogy nem lett nagyobb baj és a legutolsó információk szerint lassan búcsút vesz kicsiny hazánktól.

Már csak egy kérdés van: vajon kiveszi át a helyét? Ott van 2 tesztpilóta – nem mellékesen Gené spanyol és az Európai Nagydíj neki is tökéletes lenne a visszatéréshez. Nem feledkezhetünk meg Schumiról sem – már a híreket se cáfolják, csak annyit mondtak h tuti nem a következő futamon. És a VB spanyol Alonso. Érdekes lenne, ha pont ő nem indulna egy Spanyol Nagydíjon. Szóval kérdés adott a válaszra meg várhatunk még min. 2 hetet. És, hogy mi lesz utána? Reméljük Massát 2010-ben újra a Száguldó Cirkuszban köszönthetjük és egy VB cím megnyerésével bebizonyítja, hogy teljesen rendbe jött. De még ez még messze.

 

Kimi 2. lett. Legközelebb, remélem már a dobogó legfelső fokára állhat majd. Mert megérdemli!!! J

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mogyoroh.blog.hu/api/trackback/id/tr791275171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása