mogyorOH

"Nincs nála nagyobb jó, mert ez a kincs. Úgy hívják: élet. Értelme nincs." Kosztolányi Dezső

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

 

 

Sz. Mikus Editet - Ahogy csókol, úgy szeretkezik...


„A szex nem az ágyban kezdődik, hanem az első vágyakozó pillantásnál, simogatásnál, amelytől megborzong az ember, és testi valósággá a csókkal válik. A csók már maga a szex, hiszen mímeli az aktust: az első alkalom, ahol test a testbe hatol, leigáz, bekebelez, megadja magát, és befogad… Az első csóknál így el is dőlhet minden! Hiszen úgy csókol mindenki, ahogy szeretkezik, és ezt vagy tudja magáról, vagy nem. Háromféle ősi ösztönös párválasztási módszerünk van: választunk kisugárzásra (aurára) – ami megfejthetetlen rezgés, összehangolódás –, ízre és illatra. Ezek a választások sohasem tudatosak! Megmagyarázhatatlan vonzerőt vagy taszítást tartalmaznak. Furcsa, de valahol legbelül minden nő és férfi az ellenkező nemű szülő alapenzimjeinek lenyomatát keresi a másikban. Kiszagoljuk, megkóstoljuk, megtapintjuk, megérezzük a másikat, mint csecsemőkorunkban tettük, és a szülőhöz való hasonlatosságban a biztonságot keressük.

Az első csók már a leheletnél kezdődik, ezért nem mindegy, hogy valaki mennyit ad a szájhigiéniára (fogmosás, általános fogápolás, dohányzás, alkoholos szájszag, fokhagyma és társai), milyen az ajka (bársonyos, telt vagy kemény, esetleg szúrósan elhanyagolt, túlfestett stb.) Van, aki úgy csókol, mintha nem is tenné, és legszívesebben visszavonná a csókját, bizonytalan, nem adja magát. Van, aki buldog kutya módjára csöpögő nyálasan körbenyalogatja a partnerét, hogy utána törülközni kell… Sokan előző életükben valószínűleg gégészek voltak, mert nyelvükkel is a partner manduláját keresik, és fuldoklásra késztetik… (Ők általában az ágyban is erőszakosak, leigázóak és önzők.) Van, aki után mindkét fél szája bepirosodik, és letagadhatatlan, hogy csókolóztak – ők óvatlanok és túl hevesek. Az igazi csók nagyon finom, keresgélő, játékos, nem nyálas, összetapadós, érzéki. Ismerkedik a győzelmi vágy helyett. Vele érdemes folytatni!”

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mogyoroh.blog.hu/api/trackback/id/tr251940755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bendegúúúz 2010.04.22. 16:38:19

Ez nagyon jó! hehehe :D
Teli találat!
süti beállítások módosítása