mogyorOH

"Nincs nála nagyobb jó, mert ez a kincs. Úgy hívják: élet. Értelme nincs." Kosztolányi Dezső

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

a tavalyit nem überelte az tuti.

 

pénteken golden rock banddel kezdtünk. jöttek zsófi munkatársai is. ami nagyon jó volt, mert így nem ketten kellett bulizni. talán már itt megfogalmazódott az este – sőt talán a hétvége – jelszava a jók a programok csak sok a köcsög!-gel. nem hiszem el h a mai világban vkit csak azért meg kell különböztetni, mert nem oan mint a másik. a sértő szavakról meg ne is beszéljünk. nem a sötét középkorban élünk, vagy  a kemény spártában, hogy diszkrimináljunk, főként nm olyan okok miatt ami a másik testi egészségét még csak nem is érinti. az állatoknál sem úgy  van, hogy a farkaskutyák nem bariznak a tacsikkal csak azért mert az nem nagy és nem hegyes fülű. az emberi  primitívség határtalan.

 

a szombat sem telhet el bosszankodás nélkül. talán a hétvége csúcspontja a quimby volt. imádtam! a legjobb. sört sajna nem kaptunk a pénzükért. de itthon kárpótoltam magam. nem kicsit… :)

 

2órás alvás, mamánál takarítás. este deák bill koncert, sok részeg, egy zaklató. nem igazán voltam hangulatban ahhoz h elviseljem a hülye alakokat. blues companyn már nem is maradtunk végig. betti is álmos volt. így eljöttünk haza…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mogyoroh.blog.hu/api/trackback/id/tr681973666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása