mogyorOH

"Nincs nála nagyobb jó, mert ez a kincs. Úgy hívják: élet. Értelme nincs." Kosztolányi Dezső

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Rahu: Rák

 

Előző életben: Kemény ember volt, akinek első volt a munkája, a feladata, a célja, vinni akarta valamire. Minden valószínűség szerint vitte is, magasabb rangot, pozíciót ért el, és az utódaitól is ezt követelte. Mindeközben éppen azokkal az emberekkel foglalkozott keveset, akik szerették, és azokkal többet, akik a pályáján segítségére lehettek. Ezért kissé ridegnek tartották önt.

 

Jelen életben: A céltudatosság és a becsvágy most is megvan önben, ugyanúgy fontos a hivatás, mint a múltban. A pénzszerzésben azonban sokkal találékonyabb, mint korábban. Annyira, hogy akár a szemétdombból is pénzt tud kikaparni. Már könnyebben kihozható a sodrából, mint korábban, és hosszabb időre van szüksége, hogy megnyugodjon.

 

Jövő életben: Melegszívű, főként a családjának élő ember lesz. A rokoni kapcsolatokat, a rájuk figyelést tartja a legfontosabbnak, áldozatot is vállal értük. Nem vágyik hatalomra, dicsőségre, arra, hogy csodálják, vagy netán féljék, hanem inkább arra, hogy viszont szeressék. Nem esik nehezére mások szolgálatára lenni és tenni.

 

Kétu: Rák

 

Előző életben: Szomjazta a dicséretet, ugyanakkor, ha erre került sor, akkor igen szerényen viselkedett, szinte elutasítóan. Mindig mindenkin segíteni akart, még azokon az embereken is, akiket hitványnak tartottak, és a többiek elfordultak tőlük. De kötelességének érezte, hogy ne menjen el közönyösen egyetlen embertársa mellett. A magánéletében csalfa volt, miközben a partnere hűségesen kitartott mellette.

Jelen életben: Nem fél semmilyen akadálytól, és van elég kitartása ahhoz, hogy többre vigye, mint az ősei. Felelősségteljes feladatot kell ellátnia, ami ellen egyáltalán nem berzenkedik. Könnyen felingerelhető, például, ha eltűnik valami, könnyen kirobbanhat a vita. Ő az utolsó, aki a munkahelyén lekapcsolja a villanyt. A szerelemben még nem tud teljesen feloldódni, időnként kerüli az ösztönösen felkínált alkalmat.

Jövő életben: Több nyelven fog beszélni, amit a környezete csodál, ön pedig igazi kozmopolitává válik, aki a világon mindenhol otthon van. Minden valószínűség szerint közép-, vagy csúcsvezető lesz, aki az emberek életét befolyásolja. A párkapcsolatát tökéletesnek tartja, mert a családban is mindenki az utasításai szerint cselekszik.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mogyoroh.blog.hu/api/trackback/id/tr561983541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása