mogyorOH

"Nincs nála nagyobb jó, mert ez a kincs. Úgy hívják: élet. Értelme nincs." Kosztolányi Dezső

Naptár

június 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

1,2,3… nagy levegő… uccu neki

mindig csak tervezem, hogy nagyon kis izgalmas életemről írni kéne… hm… de valahogy nehezen megy. nem mondom h nem történt velem semmi, de oan hűdenagyonnagy dolgok sem. inkább csak elvagyok a magam kis világában.

pasik: 2012-es évben nem szándékozok pasizni, a tavalyi évem igencsak petire koncentrálódott. év végére csak sikerült felfognom, hogy nem lesz így, jó. kellett a kezdőlökés, h meglássam benne az állatot (a legnegatívabb értelembe). röviden egy pöcs. féltem az első viszontlátástól de túl éltem, élek és nem viselt meg.

barátok: ez érdekes. kicsit magamban ez is átrendeződött. zsófival most talán még jobb lett a kapcsolatunk, annak ellenére, hogy bepasizott. jó biztos szerepe van annak is, hogy kemény időszak volt mire eljutottak a szeretlek szóig majd utána sem egyszerűsödtek le a dolgok, na és persze a baráti társaság negatív tulajdonságainak kidomborulása is ahhoz vezetett, hogy egymásra utalódtunk. undorító, mit meg nem engednek egyesek maguknak…

megfogadtam, hogy idén önzőbb leszek én is, megpróbálok nem másoknak imponálni, hanem a magam javát nézem. oh és idén már sikerült a gitárt is elővennem, 1-2 dolgot megértettem, amit eddig nem igazán, de emellett rengeteget felejtettem. van mit pótolni :P oh és a tornáról sem feledkezzünk meg több-kevesebb sikerrel, de talán rendszeressé válik :D (remélem, a nagyon-nagy elhatározás egyenlőre még hiányzik…)

beadtam a jelentkezésem a mesterképzésre, általános szoc.munkára. már várom a fejleményeket. kicsit félek, hogy mi meg hogyan lesz, de majd csak lesz.

 

aktuális nagy kedvenc: Frenk – koncira akarok menni :D

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mogyoroh.blog.hu/api/trackback/id/tr534079417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása