mogyorOH

"Nincs nála nagyobb jó, mert ez a kincs. Úgy hívják: élet. Értelme nincs." Kosztolányi Dezső

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31


faszom ebbe a napba, mindenki csak okoskodni tud, meg pofázni, meg ő jobban tudja, meg én hülye vagyok. még a tegnapot se pihentem ki. anyám is még éjjel neki állt okoskodni - azt pofára esés lett belőle. apám reggel már agresszív volt. nem aludtam ki magam és ember undorom van. tisztára mint a hófehérkéből morgó vagy a hupikékből a dulifuli. áááááá

vannak, akik már akkor irritálnak ha messziről meghallom a hangját vagy a lépteit. faszom. mindjárt összepakolok azt hazamegyek. vagy mittom én csak ne itt.

na most jó volt kicsit kipanaszkodni magamból, megyek a blogba is besikítok.

 

tegnap is kiakszott tibike. jön a kis okos beszólásaival meg h mindenhez ért. állítom életében egy értelmes könyvet nem olvasott ki, de még talán a kezében se fogott. most nem az h ezt vagy azt tanulom és én tudhatom, de könyörgöm nem általánosítunk. még h az ember maga választja meg barátait. sajnos vannak oan „haverok”, akik a barátokkal jönnek. nem tudod elkerülni a találkozást, „társalgást”. kezdem magam szánalmasnak érezni ien emberek között. de mazoista vagyok és inkább elviselek egy hülyét, mint elveszíteni több értékeset. kegyetlen világban élünk. de ha már itt tartunk ő fikáz másokat. tegnap majdnem a fejéhez vágtam, mikor öcsémet szidta, hogy ő is azok között van akinek nem szívesen mutatok be másokat. a primítívsége pillanatok alatt szemet szúr mindenkit. ami természetesen rám vett rossz fényt. ez van. nem fear h a háta mögött beszélem ki. de nem akarok balhézni, m nem lehet vele normálisan beszélni. lehet a ckm, motoros/autós újság helyett értelmesebb kellene lapozgatnia, vagy nem arra büszkének lenni, hogy látott már pornót, vagy idótábbnál idiótább műsorokat nézni a tvben, fikázni a másikat, azt élvezni h összetöri magát a motorral, és természetesen kijelenteni h a motorozás többet jelent mint leülni a haverokkal és egy jót dumálni. de a már itt tartunk ne fikázza nekem oan az alkoholistákat/szenvedélybetegeket, akit még nem láttam mondjuk vizet inni. m ha jobban belegondolok legyen tél vagy nyár, hétvége vagy hétköznap mindig sör van előtted. elgondolkodtató.

 

tudom, elragadtattam magam. most nehogy az legyen m h én mennyire okos vagyok vagy csak nehezen viselem a csőlátást és az emberi primitívséget. ezen igyekszem változtatni és egy kicsit elfogadóbb lenni velük szemben, de most még nem megy. majd idővel.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mogyoroh.blog.hu/api/trackback/id/tr711288203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bendegúúúz 2009.08.04. 16:33:24

Nem kell lelkiismeret furdalásodnak lenni, mert teljesen igazad van. Vira azt mondta nekem, hogy mikor itt volt és egyesek elég szépen bemutatkoztak nem rám vetett rossz fényt, hanem rájött, hogy vannak még hülye emberek. Ezek a találkozások sajna elkerülhetetlenek.Már tudom ezeket kezelni,egyszerűen rájuk kell hagyni nem kell velük vitába szállni.Csukd be szépen a kis füled.Mit kell ilyen hülyékkel hadakozni?Úgyis te jársz szarul, mert belátni nem fogja és az agyadat is felbaszod.Kell ez neked?
süti beállítások módosítása